Medewerkers

Raad van Bestuur

    • Voorzitter: Monica Vercammen
    • Lid: Pieter De Koninck
    • Lid: Monique (Nicky) Janssen
    • Lid: Paul De Meester
    • Lid: Diana (Diane) Smits

Dagelijkse werking
Ons vast team is eerder klein. Wij zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op onze vrijwilligers en wijkwerkers.
Zonder hen zouden wij niet kunnen bestaan!
Onze vaste medewerkers zijn:

 

Projectmedewerker & administratie

Vrijetijdsmedewerker

Een greep uit onze vaste wijkwerkers en vrijwilligers
op zaterdagen en speelpleinen

Christel Valckx

Rita Verhaegen

Onze meter

 Sera Janssens

Verzorgt de aquarelworkshops

Glen Aerts
Glen Aerts heeft bachelordiploma’s “Sociaal Werk – Maatschappelijk Werk” & “Toegepaste Informatica” behaald aan de AP Hogeschool te Antwerpen.
Stageplaatsen: sociale diensten van ZNA Stuivenberg Ziekenhuis & ZNA Joostens Woon- en Zorgcentrum. In dat WZC heeft hij daarna ook nog een vakantiejob gedaan op de sociale dienst.

Marleen Adriaenssens
Na haar studies Vrije Grafiek en Gezinswetenschappen volgde Marleen de ‘BaNaBa Autismespectrumstoornissen’ aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Ze werkte als leerkracht, als grafisch ontwerper, als persoonlijk assistent bij mensen met autisme en als begeleider bij dagcentrum de Vunder.

Onze meter: Sera Janssens
Onze meter Sera is een dame uit Merksem. Ze schildert aquarel en doet ook aan fotografie. Ze heeft dan ook verschillende tentoonstellingen op haar naam staan. Surf naar AQUASERA voor meer info.

Ook zet ze zich al jaren voor goede doelen in. Haar man Jacky Schmit, helaas overleden, steunde haar daarin altijd. Hij wou nog dat Sera meter werd van onze vereniging.

Sera Janssens is de oprichtster van De Rode Draad, een kunsthappening, waarbij alle Merksemse (amateur)kunstenaars de gelegenheid krijgen hun werk aan het grote publiek voor te stellen. Hier neemt Voluntas ook elk keer aan deel.

Sera Janssens werd officieel ingehuldigd als meter op de Nieuwjaarsreceptie op 18/01/2014.